lørdag 23. april 2011

Har du betalt kontingenten?

Vi sendte i begynnelsen av februar ut en mail hvor vi ba dere betale inn kontingent for 2011. Mange har gjort det, og vi takker for det!
I den forbindelse tillater jeg meg å minne dere som ikke har betalt enda på at dere må gjøre det snarest. Info om innbetaling er som følger:

Som vedtatt på årsmøtet i juli 2010 er kontingenten også for 2011 kr. 2000
Beløpet kan betales inn til konto: 3280 20 75609 Merk betalingen Kontingent 2011

Styret har i forbindelse med kontingenten for velforeningen startet et arbeid med å få en fullstendig oversikt over hvem av medlemmene som er ajour med kontingentinnbetalingene. Vi går tre år tilbake i tid. Det viser seg at det ikke er så lett da det dukker opp en del innbetalinger som ikke er merket, men vi begynner å få oversikt. Vi vil når vi er ferdig med dette arbeidet sende en purring til hver enkelt av dere som ikke er ajour og be dere betale inn det vi ser dere har utestående, snarest. De av dere som ikke er helt sikre på om dere har betalt inn det dere skal kan kanskje sjekke dette i eget regnskap?
Vi ber om at dere foretar nødvendige innbetalinger da vi i neste omgang, vil overlevere innkrevingen av utestående kontingenter til et inkassobyrå.

Ingen kommentarer: